Aquabio AS kunngjør i dag en betydelig endring: selskapet endrer navn til Waive AS med umiddelbar virkning. Dette rebranding-initiativet reflekterer både selskapets utvikling og dets visjon for fremtiden.

Endringen av firmanavnet representerer ikke bare en ny æra, men også en fornyet forpliktelse til innovasjon og kvalitet. «Beslutningen om å rebrande var ikke tatt lett på. Endringen er en del av vår forpliktelse til å innovere og tilby tjenester av høyeste kvalitet,» uttalte Peter Skaugvold, administrerende direktør i Waive AS.

Waive AS’ navneendring er mer enn en kosmetisk justering. «Det nye navnet — Waive AS — lar oss understreke vår omfattende forretningsmålsetning om å endre måten kundene oppfatter vår tjeneste. Med direkte tilknytninger til bølgene der vi jobber, og med AI (kunstig intelligens), viser vi tydelig hvor vi mener fremtiden ligger innen industrien,» la Skaugvold til.

Selv om selskapets navn endrer seg, forblir forpliktelsen til å betjene kunder og interessenter, samt streben etter innovasjoner i akvakulturindustrien, den samme. Selskapet vil fortsette å operere i sin nåværende struktur, og kontakter vil forbli uendret. Bortsett fra disse synlige endringene i navn og merkevare, er det ingen endring i eierskap, personale eller dets plassering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed