Personvernerklæring for Waive AS

Introduksjon

Waive AS («vi», «oss») er forpliktet til å beskytte personvernet til brukerne («du», «din») av vår nettside www.waive.no. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter personopplysninger som vi får tilgang til gjennom din bruk av nettsiden og tilhørende tjenester. Ved å bruke nettsiden vår, samtykker du til innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne erklæringen.

Informasjonen vi samler inn

Når du besøker vår nettside, kan vi samle inn informasjon om deg på følgende måter:

  • Informasjon du gir direkte: Vi samler inn personopplysninger som du frivillig gir til oss, for eksempel når du fyller ut kontaktskjemaer. Dette kan inkludere navn, e-postadresse, telefonnummer, og annen kontaktinformasjon.
  • Informasjon samlet inn gjennom bruk av tjenester: Vi bruker Google Analytics og HubSpot for å forstå hvordan besøkende interagerer med vår nettside. Dette inkluderer informasjon om din nettleser, IP-adresse, tidssone, og noen av de cookies som er installert på din enhet. Videre kan vi måle og spore sidevisninger, trafikkilder, og interaksjoner på nettsiden.

Hvordan vi bruker informasjonen

Informasjonen vi samler inn fra deg brukes til følgende formål:

  • For å tilby, operere, vedlikeholde og forbedre nettsiden.
  • For å forstå og analysere hvordan du bruker vår nettside og tjenester.
  • For å kommunisere med deg, enten direkte eller gjennom en av våre partnere, for kundeservice, for å gi deg oppdateringer og annen informasjon relatert til nettsiden, og for markedsførings- og salgsfremmende formål.
  • For å finne og forhindre svindel.

Deling av informasjon

Vi deler ikke personopplysningene dine med tredjeparter, unntatt som beskrevet i denne personvernerklæringen. Informasjon kan deles med tredjeparts tjenesteleverandører for å tillate dem å levere tjenestene de tilbyr til oss. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, analyse og markedsføringstjenester.

Dine rettigheter

Du har rett til å få tilgang til, korrigere, slette eller begrense bruk av dine personopplysninger som vi holder. Du har også rett til å protestere mot behandling av dine personopplysninger og rett til dataportabilitet. Hvis du ønsker å utøve disse rettighetene, vennligst kontakt oss på [din kontaktinformasjon].

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere vår personvernerklæring fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å publisere den nye personvernerklæringen på denne siden. Du anbefales å gjennomgå denne personvernerklæringen periodisk for eventuelle endringer.

Kontakt oss

Hvis du har noen spørsmål om denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss via skjemaet på nettsiden vår.